De Openbare Vroonermeerschool gaat van start!
"Steeds verder komen is de uitdaging van het vliegeren "

De Openbare Vroonermeerschool gaat van start!
Maandag 4 september is het zover. De openbare Vroonermeerschool van Ronduit Onderwijs gaat van start en zal twee lokalen gaan 'bewonen' op de hoofdlocatie van De Lispeltuut (SAKS). Dit is een tijdelijk onderkomen in afwachting van de nieuw te bouwen multifunctionele accommodatie in de nieuwbouwwijk Vroonermeer Noord waar zowel de openbare Vroonermeerschool als de katholieke Lispeltuut haar onderkomen krijgen. Een team van vier onderwijsprofessionals, waaronder leerkrachten, een intern begeleider en een schoolleider, heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om ouders te informeren, visie te ontwikkelen, materialen te verzamelen en twee lokalen in te richten.

De Vroonermeerschool is een school met een sterke visie. Een school waar 'toekomstbestendig, groen, gezond en duurzaam' de vier kernbegrippen zijn en waar betekenisvol, uitdagend en thematisch onderwijs zal worden gegeven.
Om 13.30 uur zullen we samen met de eerste leerlingen vliegers oplaten nabij de bouwplaats van de Vroonermeer Noord. Net als het onderwijs dat we bieden voor onze kinderen: steeds verder komen.
De openbare Vroonermeerschool is er klaar voor.

Meer informatie of ook uw kind inschrijven? Stuur een mail naar directievroonermeerschool@ronduitonderwijs.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.